Bitcoin Green Cryptocurrency #POS #proofofstake Masternode #BITG

Bitcoin Green is een leuke investering, ik heb deze coin al een aardig tijdje in mijn bezit en staan in een hele grote wallet via Simplepospool dit omdat ik het zat was om alles maar via mijn eigen laptop of computers continu te beheren. De wallets lopen nog wel eens vast enz. en ik had er gewoon simpelweg geen tijd meer voor over. En ook niet 1x in de maand.

Ook had ik een miner gekocht, ooit om zelf cryptocurrency te minen .. maar dat is echt ook een heel gedoe. Daarna kwam ik erachter dat er zoiets als Proof Of Stake bestond.. om bijvoorbeeld de Bitcoin te maken is veel rekenkracht voor nodig en dus momenteel niet meer rendabel om deze dan ook aan te schaffen. Daarom gaan mensen op zoek naar alternatieven.

Via Simplepospool krijg ik Stakes binnen voor Bitcoin Green in mijn Testfase om te kijken of ik de website wel kon vertrouwen:

Bitcoin Green

En ja hoor, de website is te vertrouwen en nu zijn we hard op weg om de stakes te verhogen door meer Bitcoin Green in mijn account te zetten..
Je hoeft er werkelijk niets voor te doen. Mijn Bitcoin Green staan dus in een wallet en vermeerderen zich zelf. Tuurlijk betaal ik een x aantal fee dat is 3% aan de webmaster maar dat is beter dan dat ik zelf steeds overal achteraan moet rennen om alles te updaten en blocks binnenhalen en weet ik allemaal nog meer :P. Ik ga nu voor de makkelijke weg.. dat wil iedereen toch? Zoiets?

Hoe kom je aan Bitcoin Green?

Heel simple je kan ze kopen via een Exchange. Een soort van wisselkantoor en via de exchange kun je de BITG versturen naar je SimplePosPool account of je eigen wallet op de computer. En om weer Saldo te krijgen op een Cryptocurrency Exchange kun je via Litebite.eu Euro’s omwisselen naar bijvoorbeeld Litcoins, of Dogecoins of Bitcoins via Litebite stuur je een saldo naar je Exchange account en zodoende kun je verder handelen in meer dan 200+ Cryptocurrency’s

coinexchange, cryptocurrency

Bitcoin Green Masternode

Ook is de Bitcoin Green verkrijgbaar via een Masternode, SimplePosPool host deze Masternode voor mij om zo meer Bitcoin Greens te genereren.

Wat is een Masternode? even klikken voor meer uitleg 😉

BITG masternode

Website: https://www.savebitcoin.io/

Live Bitcoin Green Koers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *