Sex

Mijn vrouw laten neuken

Dit is geen fantasie verhaal maar een ervaring die ik samen met mijn vrouw al vele malen meegemaakt heb, natuurlijk niet alle dagen maar het gebeurd toch nog regelmatig.
Ik ben 50 jaar en al vijftien jaar samen met mijn vrouw, zij is een paar jaar jonger en ziet er best nog sexy uit. Ik weet al lang dat zij exhibitionistisch is aangelegd en werkelijk kan genieten van sex met twee, drie en meer, en zij weet dat ik ervan hou en ook verlang dat ze zich toont en geeft aan andere mannen.
Het is dan ook een vaste regel dat als we samen op stap gaan ze altijd een rok aan heeft en nooit een slipje draagt.
Als we op een terras of in een café wat gaan drinken, en er een man tegenover haar zit, weet ze dat het onze regel is dat ze steeds met haar benen lichtjes gespreid moet zitten zodat de man tegenover haar en inkijk heeft onder haar rokje, en ze doet dat dan ook plichtsgetrouw altijd, want ook zij houd ervan zich te tonen aan vreemde mannen.
Ze doet het dan wel zo, dat de mannen die tegenover haar zitten haar heerlijk geschoren kutje kunnen zien maar dat het voor hen erop lijkt dat het niet met opzet gedaan is.
Meestal zie je dat die vreemde mannen wel heel geïnteresseerd kijken, over het algemeen trachten ze zo onopvallend mogelijk te gluren, maar steeds gaat die blik terug onder haar rokje. Het is uitzonderlijk dat ze niet geïnteresseerd zijn en niet kijken.