Sex

Karin betrapt maar geniet

Zijn hand was voorzichtig iets omhoog geschoven, raakte net de rand van haar rok, legde haar hand erop en pakte deze op en liet hem iets verderop los, ze zag nu ook dat het branieachtige in zijn gezicht verdwenen was en de onzekerheid eerder leek te overheersten kon het zijn dat deze vlotte knul…………? Ze besloot het gewoon te vragen, ze legde haar hand op zijn knie en sprak zacht maar duidelijk “volgens mij heb jij nog niet zoveel ervaring met meisjes, heb ik gelijk?” Emiel keek haar niet aan maar knikte zachtjes bevestigend.

Karin voelde haar opwinding toenemen, het voelde zo vreemd, hij kende haar grootste geheim iets wat ze zeker niet wilde dat uit zou komen maar…………….

“Welke ervaring met meisjes heb je Emiel?” ze sprak zacht maar duidelijk terwijl hij naar de grond bleef kijken en bijna stotterend antwoordde hij “kijken” en ze tilde zijn hoofd op zodat hij haar aankeek “kijken naar wie?”.

Het antwoord verraste haar “vorige week naar jou net als afgelopen zomer toen je topless in de tuin lag” hij sprak nu met iets meer zelfvertrouwen, Karin kreeg het warm van de gedachte dat deze jongen haar al zo vaak bekeken had en voor ze het wist flapte ze eruit “wat vond je het leukste?” en op het gezicht van Emiel verscheen een glimlach “jou als hondje, zoiets had ik nog nooit gezien”.

Ook bij Karin verscheen een glimlach, “je bedoelt mij als een loops teefje wat gedekt wordt door een reu” hij kleurde even rood maar knikte, “volgens mij ben jij helemaal je sleutel niet vergeten, heb ik gelijk?” en hij knikte opnieuw en zij glimlachte. “En nu kom jij weer…………..om te kijken?” fluisterde ze en hij knikte “naar mij of naar mij en de hond?” en gleed met haar vinger over zijn arm en hij keek haar met grote ogen aan en hakkelde “allebei” “of misschien nog wat meer Emiel?” hij kleurde nu helemaal rood “antwoord maar niet, zullen we Makker er maar bij halen en naar boven gaan?” zijn ogen keken haar met ongeloof aan maar hij knikte.

Haar hart klopte in haar keel terwijl ze samen met Makker de trap opliep, Emiel volgde hen, ze kon niet geloven wat ze nu ging doen of eigenlijk wist ze nog niet wat ze ging doen, ja Makker zou haar dekken maar deze keer met een toeschouwer maar verder……………….

Emiel keek met grote ogen naar Karin toen ze haar blouse en bh uittrok en haar borsten onthulde en draaide zich naar hem toe terwijl Makker haar belangstellend in zich opnam en haar geur opsnoof “heb je wel eens een borst aangeraakt?” en ze wenkte hem, pakte zijn hand en duwde deze tegen haar borst “voel maar” fluisterde ze en genoot van zijn onzeker aanraking, duwt haar borst naar voren “ga je gang” haar stem klinkt al wat hees van opwinding en ze kreunt zacht als hij haar gezwollen en gevoelige tepel tussen zijn vingers neemt.

“Is dit niet zoveel beter dan kijken” fluistert ze bijna en hij knikt, ondertussen maakt ze haar rok los en duwt vervolgens haar slipje naar beneden.

Ze kijkt hem verleidelijk aan en geeft hem een klein duwtje “geniet van de show” haar stem is hees “deze keer zie je van dichtbij hoe Makker mij dekt” en ze draait naar Makker en tikt op haar bovenbeen en laat zich zakken.

Makker likt even aan haar borst en duwt vervolgens zijn snuit tussen haar gespreide dijen, Emiel kijkt met grote ogen naar het ongebruikelijke stel maar ook naar hoe Karin reageert op Makker, “ooooooh dit is zo lekker” kirt Karin als de ruwe sterke tong over haar klitje gaat en even later voelt ze zijn poot op haar dij, hij wil haar, hij wil haar dekken maar hij moet nog even geduld hebben.

Makker wordt tegen de grond geduwd en Emiel dichterbij gewenkt en ze pakt zijn hand “voel eens hoe glibberig” en ze duwt zijn hand tussen haar dijen, zijn ogen worden nog wijder als zijn vinger in haar dringt, nu leid ze zijn hand naar het rode puntje van Makker “voorzichtig hij is erg gevoelig” en zijn natte vinger raakt het warme glibberige rode puntje “in mij wordt hij veeeeel groter, hij kan het alleen maar help jij hem?” ze wacht niet op antwoord maar draait zich om, ze bied zichzelf aan Makker aan die gelijk opstaat, even snuffelt en voor de ogen van Emiel bespringt hij zijn teefje en zoekt stotend zijn doel. Emiel steekt zijn hand uit, onder de buik van Makker is het rode puntje zichtbaar, net erachter raakt hij hem aan en bijna gelijk hoort hij Karin “ooooooo hij heeft mij” en voelt en ziet hoe Makker naar voren springt.