Sex

Voetbalsletjes

Mies stond tussen haar beide vriendinnen in tegen het hekwerk te leunen dat diende als grens van het veld. Ze stonden wat met elkaar te kletsen en naar de sportende jongens te kijken, toen een van de meiden haar hand op de billen van Mies legde en giechelde: “hihi heb je weer geen broekje aan geilerd”, en ze moesten er alledrie een beetje om lachen.
Mies draaide wat met haar mooie jonge kontje tegen de hand van haar vriendin en fluisterde:” het is gewoon lekker om geen broekje te dragen, lekker vrij en zo”, en ze voelde haar tepels hard worden terwijl haar strakke billen door haar vriendin werden gemasseerd.
“Je bent gewoon een geil sletje”, zei de andere vriendin. Het was grappig bedoeld maar Mies antwoordde :”ja inderdaad, dat ook”.
Ze zette haar voeten iets uit elkaar omdat ze voelde dat haar gladde blote kutje al aardig vochtig begon te worden.
Sandra (de vriendin met de hand op de kont van Mies) draaide een beetje richting Mies en begon het kontje van haar vriendin steviger te masseren zonder dat het echt opviel. Ze merkte dat Mies dit lekker vond aan de versnelde ademhaling en de bewegingen die ze maakte. Ze bewoog haar hand nu iets verder omlaag, en toen ze bij de rand van het jurkje van haar vriendin kwam gleed ze behendig met haar hand onder het jurkje en gleed met haar hand terug omhoog over de blote huid van Mies. Ze zorgde hierbij dat het jurkje niet mee omhoog gleed, en toen ze bij de billen van Mies was beland fluisterde ze zachtjes:” mmm wat heb je toch een heerlijk kontje”……..